آموزش درست کردن نودل سبزیجات خوشمزه

  • آموزش درست کردن نودل سبزیجات خوشمزه

    نودل سبزیحات خوراکی هست از کشور چین که بسیار لذیذ و محبوب هست، به عنوان یک وعده سبک و تندرست می‌توانید آن را میل کنید. باید گیاه خوار باشید تا قدر این غذای سریع، ساده و دل انگیز چینی رو بدونید.

    مواد لازم
    نودل برنج ۲۰۰ گرم
    روغن گیاهی قدری
    قارچ ۳۰۰ گرم
    سیر ۲ حبه
    فلفل چیلی قرمز ۱ شماره
    زنجبیل ۱ تکه
    کدو ۲۰۰ گرم
    گشنیز ۱/۲ دسته
    پیازچه ۶ شماره
    نشاسته ذرت ۱ قاشق چای خوری
    سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
    عسل ۱ قاشق غذاخوری
    روغن کنجد ۱ قاشق چای خوری
    سرکه سیب ۱/۲ قاشق چای خوری
    اسفناج ۱۰۰ گرم
    لیمو ترش ۲ شماره
    سس فلفل تند به مد نظر

    حاضر کردن مواد برای تهیه نودل سبزی ها:

    ۱- نودل رو طبق فرمان روی بسته بندیش بپزید، آبکشی کنید و کنار بذارید.

    ۲- قارچ‌های بزرگ‌تر رو تکه تکه کنید.

    ۳- سیر رو پوست گرفته، دانه های فلفل چیلی رو جدا کنید و اون‌ها رو ریز خرد کنید.

    ۴- از یک تکه ۴ سانتی متری زنجیل تازه استفاه کنید. اون رو پوست گرفته و خلالی کنید.

    ۵- انتهای کدوها رو جدا کنید و اون ها رو هم خلالی خرد کنید.

    ۶- برگ‌های گشنیز رو جدا کنید و ساقه‌هاشون رو یز خرد کنید.

    ۷- پیازچه‌ها رو تمیز شسته و قسمت‌های سفیدشون رو نازک حلقه‌حلقه کنید.

    ۸- اسفناج ها رو درست خرد کنید.

    طرز تهیه

    1.اول نودل رو بپزید.

    2. اندکی روغن در ماهیتابه ای روی حرارت بالا گرم کنید. قارچ‌ها رو اضافه کنید و برای حدود ۲ تا ۳ دقیقه تا نرم بشن، تفت بدین.

    3. سیر، فلفل چیلی، زنجبیل، کدو، ساقه‌های گشنیز و قسمت‌های سفید پیازچه رو اضافه کنید و مواد رو برای ۳ دقیقه دیگه تا کمی طلایی بشن تفت بدین.

    4. در این میان، نشاسته ذرت رو با ۲ قاشق غذاخوری آب ترکیب کنید، بعد سس سویا، عسل، روغن کنجد و سرکه سیب رو با اون ها ترکیب کنید. ترکیب رو به ماهیتابه اضافه کنید و برای ۳ دقیقه تا غلیظ بشه، بپزید.

    5. اسفناج رو به همراه نودل به سایر مواد اضافه کنید و هم بزنید تا گرم بشن. بعد برگ‌های گشنیز رو اضافه کنید.

    6. نودل رو در کنار برش های لیمو ترش و سس فلفل تند سرو کنید. برای تزیین تعدادی برگ گشنیز و برش های پیازچه روی نودل اکران کنید.